Empires of Sand APK v3.00 [Mod Money]

Andro18 Ara 2014 Google Yandex

Empires of Sand APK v3.00 Sınırsız Para Hileli
Empires of Sand Oyunda son şehri savunmakla görevlisiniz yol boyunca savunma silahları yerleştirerek değişik büyü saldırıları yaparak bu amaca hizmet etmeye çalışıyorsunuz. Oyun genel itibari ile oldukça zevkli vakit geçirmek için biçilmiş kaftan. Google play storedeki kullanıcı yorumlarıda oldukça olumlu yönde daha fazla bilgi için aşşağıdaki google play store linkine tıklayabilirsiniz. Sitemizden indireceğiniz mod apk sınırsız para hilesi içermektedir, iyi oyunlar dileriz.


Google Play: Tıkla
Version: 3.0
Android: 4.0 ve üzeri
Boyut: 40MB


Sitemizden apk dosyasını indirdiniz android cep telefonunuza kurunuz ve daha sonra data dosyasını indirip rardan çıkartınız içerisinde bulunan "com.codigames.empiresofsand" isimli klasörü kopyayınız ve Android/Obb klasörü içine yapıştırınız artık oyuna girmek için hazırsınız.


 

 

*** APK ***

*** DATA ***



* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra REKLAMI GEÇ >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.


Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık