Game of Thrones APK v1.08 Full İndir

Andro10 Ara 2014 Google Yandex

Game of Thrones APK v1.08
Game of Thrones Apk İndir Meşhur roman ve televizyon dizisi game of thronesin android platformu için çıkarılan oyunu dizinin takipçileri ve hayranları tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Oyunda level ve görev sistemi var çeşitli nesneler elde edip karekterinizi güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Görevler senaryoya uygun şekilde ilerliyor grafik effekti olarak oldukça iyi olduğu söylenebilir. Oyunu sitemizden ücretsiz olarak indirebilisiniz, İyi oyunlar dileriz.

Google Play: Tıkla
Version: 1.08
Android: 2.3.3 ve üzeri
Boyut: 1GB


Öncelikle cep telefonunuzun GPU modelini öğreniniz ve ona göre aşşağıdaki apk ve data paketlerinden uygun olanı indiriniz sitemizde Adreno, Tegra, Mali, PowerVR GPU ları için uygun apk ve data paketleri mevcuttur lütfen uygun olanları indiriniz aksi taktirde cep telefonunuzda oyun açılmıcaktır. Sitemizden dosyalarını indirdikten sonra apk yı kurunuz ve datayı rardan çıkararak içersindeki "com.telltalegames.gameofthrones100" isimli klasörü kopyalayıp Android/Obb klasörü içine atınız artık oyuna girmek için hazırsınız.



 

 

 

 


* ADRENO *



Data - Turbobit | Dosya.co

* MALİ ve TEGRA *


Apk - Turbobit | Dosya.co

Data - Turbobit | Dosya.co

* PowerVR *


Apk - Turbobit | Dosya.co

Data - Turbobit | Dosya.co


* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra REKLAMI GEÇ >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.




Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık