GTA San Andreas v1.07 APK+DATA [Savegame]

Andro24 Ara 2014 Google Yandex

GTA San Andreas v1.07  APK+DATA
nedir ? ne işe yarar?
GTA San Andreas meşhur serinin android platformu için üretilen oyunudur pcde yapabileceğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Oyun gelişmiş grafiklere ve effektlere sahip olduğu için üst düzey bir akıllı telefonda oynamanızı tavsiye ederiz. Dilerseniz sitemizden Savegame dosyalarını indirip görevler bitmiş halde oynayabilir farklı mekanlara giriş hakkı kazanabilirsiniz, Oyun hakkında daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumlarını incelemek için aşşağıdaki google play linkine tıklayınız. İyi oyunlar dileriz.

her türlü teknik ayrıntı
Google Play: Tıkla
Version: 1.07
Android: 3.0 ve üzeri
Boyut: 1.6GB (Sıkıştırılmış)

nasıl kurulur önce ne yapmalıyım?
Sitemizden indirdiğiniz apk yı kurunuz daha sonra data dosyasını rardan çıkartınız klasörü içindeki "com.rockstargames.gtasa" isimli klasörü kopyayıp Android/Obb klasörünün içine yapıştırın. Artık oyuna girebilirsiniz.

Savegame Kurulumu

Savegame kulumu yapmak isteyen arkadaşlar öncelikler aşşağıdan save game dosyasını indirin rardan çıkartıp içersindeki "com.rockstargames.gtasa" isimli klasörü kopyayıp Android/data klasörüne yapıştırın. Oyunda kayıtlı bölümleri görmek için "Load Game" bölümüne giriniz.

resimleri nasıl tasarımı iyimi ?

 

 

download linkleri nerde?

Apk - Turbobit | Hitfile | Ziddu | ZippyShare

çizgi

Data - Turbobit | Hitfile | Uptobox | Dosya.co

çizgi

Savegame Dosyası - Ziddu | ZippyShare

çizgi

* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra REKLAMI GEÇ >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

çizgi

Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık