Hungry Shark Evolution Apk v2.9.4 Para ve Elmas Hileli

Andro25 Ara 2014 Google Yandex

Hungry Shark Evolution Apk v2.9.4  Sınırsız Para ve Elmas Hilesi
nedir ? ne işe yarar?
Hungry Shark Oldukça zevkli bir aksiyon oyunu oyundaki amacınız köpek balığı olarak yüzen insanları öldürmek ve geçen teknelerdeki insanları suya düşürüp yemek. Paylaşmış olduğumuz sürüm yılbaşı için özel olarak yapılmıştır içeriği yılbaşı temalıdır. Oyun hakkında daha ayrıntılı bilgi ve kullanıcı yorumları için aşşağıdaki google play linkine tıklayınız. Sitemizden indireceğiniz mod apk sınırsız para hilesi ve sınırsız elmas hilesi içermektedir. İyi oyunlar dileriz.


her türlü teknik ayrıntı
Google Play: Tıkla
Version: 2.9.4
Android: 2.3 üzeri
Boyut: 72MB

nasıl kurulur önce ne yapmalıyım?
Sitemizden indirdiğiniz apk yı cep telefonunuza kurunuz daha sonra data dosyasını rardan çıkartınız ve içerisinde bulunan "com.fgol.HungrySharkEvolution" isimli klasörü kopyayıp Android/Obb klasörü içine yapıştırınız. Artık oyuna girebilirsiniz.

resimleri nasıl tasarımı iyimi ?

   

download linkleri nerde?

APK - Turbobit | Hitfile | Ziddu | ZippyShare

çizgi

DATA - Turbobit | Hitfile | Ziddu | ZippyShare

çizgi

* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra REKLAMI GEÇ >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

çizgi



Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık