Ironkill: Robot Fighting Game v1.2.25 Apk+Data [Mod Money]

Andro26 Ara 2014 Google Yandex

 v1.2.25
Ironkill: Robot Fighting Game v1.2.25 Sınırsız Para Hileli Apk+Data
nedir ? ne işe yarar?
Ironkill: Robot Fighting Game Oldukça hoş dövüş effektlerine sahip bir robot dövüşü oyunu, birbirinden güçlü robotları geliştirip dövüşlere katılıyorsunuz ilerledikçe zorlaşan bir hikayeye sahip vakit geçirmek için oldukça güzel bir oyun. Bu oyun hakkında daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumları için aşağıdaki google play linkine tıklayınız. Sitemizden indireceğiniz mod apk sınırsız para hilesi içermektedir, İyi oyunlar dileriz.

her türlü teknik ayrıntı
Google Play: Tıkla
Version: 1.2.25
Android: 4.0 ve üzeri
Boyut: 300MB

nasıl kurulur önce ne yapmalıyım?
Öncelikle sitemizden indirdiğiniz apk yı cep telefonunuza kurunuz daha sonra data dosyasını rardan çıkartınız içerisinde data ve obb adında iki klasör bulacaksanız onların içlerine girerek "com.playmotionsg.ironkill" isimli klasörü kopyalayınız Data nın içindekini Android/Data klasörü içerisine yapıştınız. Obb nin içersindekinide Android/Obb klasörü içersine yapıştırınız, Artık oyuna girmek için hazırsınız.

resimleri nasıl tasarımı iyimi ?

  

Tanıtım Videosu

download linkleri nerde?

APK - Turbobit | Hitfile | Ziddu | ZippyShare

çizgi

DATA + OBB - Turbobit | Hitfile | Ziddu | Uptobox

çizgi

* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra REKLAMI GEÇ >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

çizgi



Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık