Sky Gamblers: Storm Raiders v1.0 Apk ve Data Tek Link İndir

Andro7 Oca 2015 Google Yandex


Sky Gamblers: Storm Raiders v1.0 Apk ve Data

Atypical Games tarafından geliştirilmiş bir savaş oyunu, Havada nefes kesici bir savaşa hazırmısınız eminim cevabınız evettir öleyse bu oyunu denemelisiniz. Bu oyun hakkında daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumları için aşağıdaki google play linkine tıklayınız. Oyun google mağazasında ücretlidir, sitemiz'den apk ve data dosyalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz, iyi oyunlar diler bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


TEKNİK ÖZELLİKLER
Google Play: Tıkla
Version: v1.0
Tür: Ücretli Savaş Oyunu
Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Boyut: 692MB


OYUN KURULUMU
Sitemizden indirdiğiniz apk dosyasını cep telefonunuza kurunuz daha sonra data dosyasını indirip rardan çıkartınız içerine girerek "com.atypicalgames.sgsr" isimli klasörü kopyalayınız daha sonra Android/Obb klasörünün içine girerek kopyaldığınız klasörü yapıştırınız artık oyuna girmek için hazırsınız.


UYGULAMA GÖRSELLERİ
 


VİDEO

İNDİRME LİNKLERİ

APK




DATA





Linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra REKLAMI GEÇ >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.





Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık