Godfire: Rise of Prometheus v1.0.8 Mod Apk + Data Sınırsız Para Hileli

Andro30 Ara 2014 Google Yandex

Godfire: Rise of Prometheus APK v1.0.8 Mod Money Unlocked
Godfire: Rise of Prometheus  Android cep telefonunuzda oynayabileceğiniz üst düzey bir aksiyon oynu karekteri istediğiniz gibi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz, Oyunda bir çok farklı mod mevcut ordulara karşı savaşabilir serbest bir şekilde düşmanları katledebilirsiniz. Oyunu iyi donanımsal özelliklere sahip bir akıllı telefonda oynamanızı önerriz, yetersiz donanıma sahip cep telefonunda kasma, donma, kapanma gibi sorunlar olucaktır. Sitemizden indireceğiniz mod apk da sınırsız para hilesi ve bir çok nesnenin kiliti açıktır, İyi oyunlar dileriz.

Google Play: Tıkla
Version: 1.0.8
Android: 4.1 ve üzeri
Boyut: 2GB


Sitemizden indirdiğiniz apk yı cep telefonunuza kurunuz kurduktan sonra data dosyalarını rardan çıkartınız ve içerisinde bulunan "com.vividgames.godfire" isimli klasörü kopyalınız ve Android/Obb klasörü içine yapıştırınız artık oyuna girmek için hazırsınız.



 

 

 

 

download linkleri nerde?

APK Download  - Turbobit | Hitfile | Ziddu | ZippyShare

çizgi

DATA Download - Turbobit | Hitfile | Dosya.co | Uptobox

çizgi

* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra Reklamı Geç >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

çizgi
Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık