Dream League Soccer v2.05 Mod Apk Sınırsız Para Hileli

Andro3 Oca 2015 Google Yandex

Dream League Soccer
Dream League Soccer v2.05 Mod Apk
nedir ? ne işe yarar?
Boyutuna göre oldukça güzel grafiklere sahip bir futbol oyunu, Oyunda kendi takımınızı geliştirerek değişik liglerde başarı sağlamaya çalışıyorsunuz. Maksimum 32 oyuncu transfer edip geliştirebilyorsunuz. Oyun oynanabilirlik olarak oldukça başarılı hemen hemen her türlü android cihazında oynayabilirsiniz version 2.3 ve üzeri olmak şartıyla, Bu oyun hakkında daha fazla bilgi ve kullanıcı yorumları için aşağıdaki google play linkine tıklayınız. Sitemizden indireceğiniz mod apk sınırsız para hilesi içermektedir.

her türlü teknik ayrıntı
Google Play: Tıkla
Version: 2.05
Android: 2.3 ve üzeri
Tür: Mod Apk [Sınırsız Para Hilesi]
Boyut: 125MB

nasıl kurulur önce ne yapmalıyım?
Sitemizden indirdiğiniz apk dosyasını android cep telefonunuza kurun, daha sonra data yı rardan çıkartın ve içerisindeki "com.firsttouchgames.dlsa" isimli klasörü kopyalayın daha sonra Android/Obb içine girerek kopyadığınız data yı yapıştırın. Artık oyuna girebilirsiniz iyi oyunlar dileriz.

resimleri nasıl tasarımı iyimi ?

 

 

 

download linkleri nerde?

APK Download  - Turbobit | Hitfile | Ziddu

çizgi

DATA Download - Turbobit | Hitfile | Ziddu

çizgi

* Bu oyundaki dowload linklerimizde reklam uygulaması mevcuttur, bc.vc sitesine yönlendireleceksiniz 5 sn bekledikten sonra Reklamı Geç >> butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

çizgi


Konuyu beğenerek,sosyal medyada paylaşarak veya sitemizi tavsiye ederek bize DESTEK olabilirsiniz, Yorum yapmayı unutmayın.
Etiketler: , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yukarı Çık